Evenimente

Suntem în fața unui inamic invizibil care ne poate ataca pe oricare dintre noi. Fără ca măcar să știm, e posibil să fim infectați deja. În unele cazuri, vom avea nevoie de îngrijire medicală. Poate, din păcate, de ajutorul aparaturii medicale. Iar în această situație vor fi zeci, sute sau, poate, chiar mii de maramureșeni. Pentru a veni în sprijinul unităților medicale și al personalului medical din județ, mai mulți oameni de afaceri, membri ai Asociației Întreprinzătorilor Maramureș (AIM), și-au unit forțele, astfel încât să-i ajute în timp util pe medici să fie pregătiți pentru cel mai negru scenariu. Poți să te alături și tu demersului și să dai o mână de ajutor, donând 2 euro printr-un SMS la numărul 8837 cu textul „MM”.

Având în vedere rapiditatea cu care se răspândește Sars-CoV-2 și ținând cont de eforturile supraomenești pe care le fac cei din sistemul medical, este momentul să fim solidari.

Prin urmare, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a inițiat campania de strângere de fonduri „Ajutăm Îngerii Medici” pentru identificarea și achiziționarea de echipamente și bunuri cu destinație medicală, necesare pentru activitatea de combatere a pandemiei COVID-19 în Maramureș.

Către,
Guvernul României
Domnului Prim - Ministru Ludovic ORBAN,

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM), organizație constituită exclusiv din societăți comerciale cu capital privat și cu sediul social în județul Maramureș (68 de companii cu peste 6.000 de angajați cumulat), împreună cu Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), cea mai veche confederație patronală din România, în contextul actual al crizei generate de COVID-19, susținem întru totul poziția antreprenorului Mircea Cirt, CEO al ATP Exodus (membru al AIM), care vă solicită într-o scrisoare deschisă publicată în presa centrală, următoarele:

În data de 14.01.2020, la invitația Administrației Județene a Finanțelor Publice Maramureș, a avut loc o întâlnire cu reprezentanți ai membrilor AIM, ce au fost informați cu privire la legislația fiscală, pentru ca agenții economici să-și desfășoare activitatea în cele mai bune condiții, în conformitate cu noile reglementări.

În atenția agenților economici maramureșeni
Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) continuă campania „AIM pentru o economie curată”, prin lansarea celei de-a doua etape, ce inițiază o serie de acțiuni de informare, conștientizare și combatere a practicilor comerciale ilicite și a concurenței neloiale.

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș susține un climat de competitivitate economică onest, pentru dezvoltarea unei piețe puternice, în care să primeze etica antreprenorială. Cu acest prilej, anunțăm toate părțile implicate în bunul mers al economiei și comerțului din județ, că am parcurs etapa 1 din activitatea planificată, conform adresei atașate, etapă pe care o vom relua anual.

Copyright © 2020 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român