Evenimente

Insolvența – între pericol și oportunitate

În cadrul evenimentului "Insolvența – între pericol și oportunitate", prevenția în economie a fost evidențiată ca fiind la fel de crucială ca și în sănătate. Peste 45 de antreprenori și contabili s-au adunat pentru a discuta și căuta soluții practice pentru gestionarea riscurilor în afaceri.
Experții în insolvență și partenerii de la RomInsolv, Mircea Deaconu și Florian Mateiță, ne-au oferit dezbateri interactive, furnizând participanților perspective valoroase și instrumente esențiale pentru abordarea acestei probleme complexe.
Au fost discuții vizavi de prevenția și semnele apariției insolvenței, cât și despre efecte sau soluții dacă un furnizor sau client intră în insolvență.
Prin implicarea activă a participanților în discuții și prin punerea în comun a experiențelor și a întrebărilor, evenimentul și-a atins scopul, facilitând un schimb util de cunoștințe și idei între profesioniști din diverse domenii de activitate.
Având în vedere importanța subiectului, ne dorim să organizăm întâlniri similare și în viitor, pentru că mediul de afaceri are nevoie de astfel de inițiative.
Mulțumim tuturor participanților și Eurohotel Baia Mare pentru frumoasa găzduire.

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român