Evenimente

„SAFETY pentru INDUSTRIE și AGRICULTURĂ” în cadrul CONFERINȚEI REGIONALE NORD-VEST din Satu Mare.

Astăzi, 16.05.2024, am avut prilejul de a participa la evenimentul „SAFETY pentru INDUSTRIE și AGRICULTURĂ” în cadrul CONFERINȚEI REGIONALE NORD-VEST din Satu Mare.
Mulțumim reprezentanților UNPR, Camerei Meșteșugarilor Satu Mare și Asociației Economice Germano-Romana pentru Regiunea Nord-Vest pentru onoarea de a fi invitați la o astfel de dezbatere, benefică pentru noi, toți.
Această întrunire a adunat peste 40 de reprezentanți ale Inspectoratelor Teritoriale de Muncă din Bihor, Maramureș și Satu Mare, reprezentanți ai INCD INSEMEX Petroșani, reprezentanți ai Extensiei din Satu Mare a UTCN și reprezentanți ai organizațiilor mediului de afaceri din județele: BH, MM, SJ, SM.
Am descoperit împreună informații valoroase despre securitatea muncii, legislația și normativele în vigoare din acest domeniu și metode și soluții de protecție și securizarea muncii. Ca și angajatori, avem o responsabilitate colosală vizavi de angajații noștri, așadar cunoștințele sporite în SSM și orice fel de protecție a angajaților sunt absolut esențiale.
Felicitări pentru inițiativă și pentru subiectul ales!

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român