Evenimente

Dialog între mediul de afaceri local și candidații partidelor neparlamentare la funcția de Primar al municipiului Baia Mare și Președinte al Consiliului Județean Maramureș.

În data de 29.05.2024, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș împreună cu Camera de Comerț și Industrie Maramureș, sub înaltul patronaj al Uniunii Naționale a Patronatului Român au organizat un dialog cu candidații reprezentanți ai partidelor parlamentare pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare și președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Am continuat această serie de întâlniri și în data de 06.06.2024, de data aceasta dialogul desfășurându-se cu candidații reprezentanți ai partidelor neparlamentare doar pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, întâlnirea cu candidații pentru Consiliul Județean Maramureș fiind anulată din cauza numărului mic de candidați care și-au confirmat prezența la întâlnire.

 

Ne bucurăm că încă o dată am reușit să organizăm împreună un eveniment deosebit și în care s-a creat o legătură între mediul de afaceri și candidați, lucru de aveam nevoie pentru o bună colaborare și dezvoltare.

Alături de noi i-am avut pe:

Anghel Cristian - Forța Dreptei - FD

Pop Liviu Marian – Partidul Umanist Social Liberal - PUSL

Barbur Florin Gheorghe – Reînoim Proiecul European al României - REPER

Groza Calin-Florin – Partidul Oamenilor Tineri - POT

Ciucă Sever – Partidul Ecologist Român – PER

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român