Evenimente

Green Energy: Adaptarea Businessului tău la Pactul Verde European

În data de 30.05.2024, la Complex Turistic Simared amplasat pe pontonul lacului Firiza, ne-am reîntâlnit în cadrul evenimentului "Green Energy: Adaptarea Businessului tău la Pactul Verde European".

Andrei Gherle, auditor energetic certificat în Austria și reprezentant al Biomasa.ro, ne-a vorbit despre influența Pactului Verde European asupra afacerilor, introducându-ne apoi în soluțiile inovatoare de energie provenită din biomasă. Ne-a impresionat cu prezentarea unui sistem în funcțiune, complet neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2, demonstrându-ne astfel cum putem reduce amprenta de carbon a businessurilor noastre.
Dan Matei, fondatorul Eco Tech și Air Quality, a continuat discuția cu prezentări despre soluțiile de producție a bioenergiei sustenabile și nepoluante. Am aflat despre multiplele beneficii ale bioenergiei și am discutat despre aplicabilitatea acestora în diverse sectoare industriale.
Florin Mirieș, membru activ AIM și CEO al Agromir Store SRL, a completat seria de prezentări cu informații valoroase despre eficiența panourilor fotovoltaice, evidențiind avantajele utilizării energiei solare pentru afaceri.
În sesiunea de întrebări și propuneri, participanții au avut ocazia să discute direct cu speakerii, să pună întrebări și să exploreze diverse soluții energetice adaptate nevoilor lor specifice.Ementul s-a încheiat într-o notă relaxantă cu networking, gustări și un pahar cu vin, unde invitații s-au bucurat, mai întâi de toate, de o ambianță exclusivistă și de calitatea socializării dintre oameni.
Mulțumim tuturor participanților, speakerilor și partenerilor pentru o zi plină de inspirație și inovație! Suntem nerăbdători să vedem cum micile afaceri vor crește și se vor dezvolta prin implementarea soluțiilor energetice sustenabile discutate ieri.
Eveniment organizat de Asociația Întreprinzătorilor Maramureș în parteneriat cu Biomasa.ro și cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș în cadrul proiectului "Prosperitate regională: parteneriat pentru antreprenoriat".

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român