Evenimente

Previous Next

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) salută inițiativa CEC Bank de dialog nemijlocit la nivel de top management cu companiile private maramureșene.
La întâlnirea de astăzi, 17.04.2019, de la Baia Mare, cu directorul general CEC Bank Laurențiu Gabriel Mitrache (însoțit și de alți directori de departamente din „centrala” băncii), s-au purtat discuții pe marginea produselor și serviciilor CEC Bank destinate IMM-urilor și UAT-urilor în două sesiuni (din care una exclusiv cu companii membre AIM), angajamentul reciproc conturat fiind că CEC Bank responsabilizează la maxim reprezentanțele sale teritoriale pentru relații cât mai personalizate și decizii rapide, iar antreprenorii propun proiecte mature și realiste pentru creditare.

Previous Next

În perioada 08 – 12 Aprilie, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a participat la ”Zilele Carierei”, eveniment organizat de UNIVERSITATEA TEHNICA DIN CLUJ – NAPOCA, CENTRUL UNIVERSITAR NORD DIN BAIA MARE, pentru a veni în sprijinul studenților aflați în căutarea unui loc de muncă.

Previous Next

Adunarea Generală ordinară anuală pentru anul 2019 a Asociației Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a avut loc Miercuri, 3 aprilie 2019, în Baia Mare.
Cu acest prilej, reprezentanții companiilor membre AIM au discutat subiecte referitoare la organizarea funcțională și la activitățile organizației, astfel încât să fie urmărit cât mai bine obiectivul general: AIM să contribuie la dezvoltarea județului Maramureș.

Previous Next

AIM consolidează dialogul între societățile comerciale și autoritățile publice

În perioada 13-19 februarie, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a inițiat și a participat la o serie de întâlniri cu instituții publice județene cu rol de control al activității agenților economici. Aceste întâlniri au scopul de a consolida dialogul nemijlocit între societățile comerciale și autoritățile publice, pentru respectarea legalității în toate acțiunile întreprinse de mediul economic privat.

Contact

Adresa de corespondență: str. Industriei nr. 6, Baia Mare, jud. Maramureș Sediul social: b-dul București nr. 124, Baia Mare, jud. Maramureș Tel: +40 747 078 269
Copyright © 2018 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român