Evenimente

Marcel Boloș, președintele ADR Nord Vest în dialog cu membrii AIM

AIM continuă organizarea întâlnirilor online între membrii săi și învitați speciali, care prin expertiza și cunoștințele lor susțin dezvoltarea activității acestora.


Vineri, 16 aprilie 2021, domnul Marcel Boloș ne-a onorat cu prezența sa în cadrul celei de-a treia sesiuni online de întrebări și răspunsuri.

Membrii prezenți au avut ocazia de a adresa întrebări cu privire la diferite programe de finanțare europeană aflate în implementare sau au cerut detalii legate de apeluri de proiecte pentru care nu s-au mai primit informații recente.

Au fost solicitate clarificări și cu privire la modificările care pot apărea în cadrul Programului POR 2.1 anul viitor sau care este poziția ADR Nord Vest vizavi de solicitarea AIM de modificare a regulii primul venit-primul servit în cadrul procesului de selecție al solicitărilor de finanțare.

Modificarea prețurilor pentru materialele de construcții a ridicat preocupări la nivelul membrilor asociației care activează în acest domeniu. Domnul Boloș a explicat cum se ajustează modificările de preț ale materialelor/utilajelor apărute în etapa de implementare a proiectelor, astfel încât să fie corelate cu procedurile de achiziție specificate în cererile și contractele de finanțare.

Membrii AIM prezenți și-au manifestat interesul și cu privire la modificările ghidului pentru digitalizare și asupra lansării acestui program.

Următoarea perioada de programare va fi sub sfera inovațiilor, participanții au primit detalii cu privire la tipurile de proiecte care pot fi accesate.

Au fost precizate aspecte referitoare la promovarea proiectelor de tip ecosistem antreprenorial, adică acelea care se construiesc în parteneriat între autoriatea locală și mediul de afaceri.

Mai multe detalii despre toate subiectele abordate găsiți aici.

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2022 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român