Evenimente

România vrea autostrăzi

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș susține demersul „România vrea autostrăzi”

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) susține campania „România vrea autostrăzi”, care inițiază în data de 15 martie un demers de suspendare a activității comerciale, timp de 15 minute, dedicat conștientizării importanței infrastructurii rutiere. Campania a fost demarată de antreprenorul care a construit un metru de autostradă în Moldova, pentru semnalarea problemelor legate de infrastructura din România. Astfel se dorește conștientizarea necesității modernizării drumurilor, pentru înlesnirea dezvoltării economiei naționale, care este strâns legată de condițiile rețelei rutiere din țară.

Membrii AIM sunt antreprenori din cadrul societăților comerciale cu sediul social în Maramureș și care au o bună reputație comercială. Aceștia colaborează și inițiază acțiuni cu impact educațional, social, economic și cultural, în vederea derulării unor demersuri și investiții pentru dezvoltare regională.

Este imperativă susținerea antreprenorilor în astfel de demersuri, care au un impact benefic asupra tuturor, de aceea AIM propune ca fiecare societate comercială din Maramureș să conștientizeze acest lucru și să se alăture inițiativei „România vrea autostrăzi”.

Pentru determinarea inițierii unor acțiuni de modernizare a infrastructurii rutiere de către autoritățile statului, este nevoie de colaborare și promovare a unității mesajului în rândul companiilor din țară. Astfel, AIM susține campania „România vrea autostrăzi” și invită fiecare societate comercială să susțină demersul, pentru a facilita o schimbare în viziunea și planul de acțiune al autorităților competente în vederea îndeplinirii obiectivului propus. Acesta este un punct sensibil pentru investițiile și investitorii care vor să colaboreze sau să continue colaborarea pe teritoriul României.

Mulțumim reprezentanților companiilor membre AIM care s-au alăturat campaniei naționale. Prin implicarea activă, aceștia promovează o Românie modernă, o Românie în care fiecare companie, indiferent de mărime sau de domeniul în care activează, are posibilitatea de a dezvolta un proiect de activitate profesionist, cu viziune și posibilități reale de succes, în condiții bune de realizare.

Consiliul director al AIM

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2022 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român