Evenimente

Previous Next

Întâlnire și discuții pe teme antreprenoriale cu elevii Colegiului „Gheorghe Șincai”

În contextul săptămânii ”Să știi mai multe, să fii mai bun!”, elevii Colegiului Național ”Gheorghe Șincai” din Baia Mare au avut parte de consiliere și orientare antreprenorială din partea mediului de afaceri maramureșean, dialog concretizat în urma protocolului încheiat între Colegiul Național ,,Gheorghe Șincai’’ și Asociația Întreprinzătorilor Maramureș.

Scopul activității desfășurate în Amfiteatrul Colegiului, a fost cel de a-i conștientiza pe elevi asupra principalelor cunoștințe și competențe de care trebuie să le dobândească pentru a fi buni profesioniști, indiferent de domeniul în care vor activa, inginerie, IT sau antreprenoriat.

Dezbaterea a avut loc în amfiteatrul Colegiului, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș fiind reprezentată de Ovidiu Goga – Sov Consulting S.R.L., Diana Iluț – Sfara Tours S.R.L., Luminița Mureșan-Coman – Eslyline S.R.L., Nicolae Dăscălescu – Technocad S.A., Nicolae Onțiu – One-IT S.R.L și Matei Oliviu – Holisun S.R.L. Gazdă, din partea Colegiului Național ”Gheorghe Șincai”, a fost prof. Elena Hendre, care a și moderat dezbaterea.

În cadrul evenimentului, reprezentanții AIM au dezvăluit elevilor ce înseamnă în mod concret viața de antreprenor, fiind accentuat faptul că împlinirea profesională nu o exclude pe cea familială. Nu în ultimul rând, oamenii de afaceri i-au îndemnat pe tineri să îndrăznească să aleagă calea antreprenoriatului, să își asume riscuri și responsabilități pentru a-și aduce propria contribuție la dezvoltarea mediului de afaceri românesc.

Copyright © 2018 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român