Evenimente

DEZBATERE - OPORTUNITĂȚILE DE FINANȚARE ÎN PARCURILE DE SPECIALIZARE INTELIGENTĂ DIN MARAMUREȘ, SIGHETU MARMAȚIEI

În data de 21.03.2024, a avut loc evenimentul “Oportunități de Finanțare în Parcurile Industriale din Maramureș”, organizat de către Consiliul Județean Maramureș în parteneriat cu Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Parcuri Industriale Maramureș S.A. și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest, la Centrul Cultural Pastoral “Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Sighetu Marmației.
Evenimentul a reunit aproape 80 de antreprenoriregionali interesați să afle despre oportunitățile și mecanismul de finanțare și dezvoltare în cele șapte parcuri industriale de specializare inteligentă. Având în vedere că apelul se deschide în aproximativ două săptămâni, Consiliul Județean a furnizat cât mai multe elemente cheie pentru depunerea proiectelor.
Evenimentul a avut loc la Sighetu Marmației tocmai pentru a încuraja dezvoltarea Parcului Industrial din Giulești, cu o suprafață totală de 52.564 mp, cuprinși în 6 loturi, acesta beneficiind de următoarele facilități:
- Electricitate: 5MW
- Drum de acces
- Utilități complete și iluminat stradal
- Apă industrială și Sistem de canalizare
Principalele condiții de eligibilitate sunt următoarele:
- Întreprinderea trebuie să fie micro, mică sau mijlocie, trebuie să aibă unul dintre codurile CAEN eligibile, să aibă profit înregistrat în anul 2023 și să întocmească planul de afaceri pentru obținerea sursei de finanțare.
- Dacă întreprinderea este eligibilă, se va participa la licitația pentru concesionarea unei parcele, iar ulterior se va încheia un contract de concesionare a terenului cu Consiliul Județean Maramureș, iar în baza acestora se va depune proiectul pentru obținerea finanțării.
Valoarea maximă a grantului este de 2.500.000 euro.
Pentru orice alte informații legate de condițiile de finanțare și eligibilitatea companiei, vă rugăm să ne contactați pe adresele de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român