Evenimente

YMCA România și Asociația Întreprinzătorilor Maramureș împreună pentru tinerii antreprenori în proiectul “Junior Entrepreneur Academy”

YMCA România și Asociația Întreprinzătorilor Maramureș împreună pentru tinerii antreprenori în proiectul “Junior Entrepreneur Academy”.
Vino să îți dezvolți cunoștințele de business alături de noi prin sesiuni de învățare experiențială, vizite la unele dintre cele mai emblematice afaceri ale Maramureșului și discuții deschise cu cei care au dus antreprenoriatul la un nou nivel în județ. Cele mai bune idei de afaceri dezvoltate în cadrul Junior Entrepreneur Academy vor beneficia de Business Mentors și Business Angels, membri ai Asociației Întreprinzătorilor din Maramureș care vor ajuta tinerii antreprenori să își transforme ideile în realitate!
Locația de desfășurare a cursurilor va fi YMCA Hub, spațiul multifuncțional modern al YMCA Romania, aflat in Baia Mare, strada Gheorghe Șincai, nr. 31, parter.
Înscrierile pentru prima sesiune se pot face începând cu data de 15.02.2024 până pe data de 15.03.2024 , utilizând formularul online https://forms.gle/As6fypkuKh2udjaP7
Programul va începe în a doua jumătate a lunii martie și va dura până la finalul lunii mai, timp în care ideile se vor transforma în planuri de afaceri și tainele antreprenoriatului se vor dezvălui rând pe rând participanților.
Te așteptăm să te înscrii!

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român