Evenimente

OPORTUNITĂȚILE DE FINANȚARE ÎN PARCURILE DE SPECIALIZARE INTELIGENTĂ DIN MARAMUREȘ - SOMCUTA MARE

Cu bucurie și entuziasm, continuăm seria de întâlniri care au ca scop informarea antreprenorilor despre oportunitățile de finanțare în parcurile industriale din Maramureș, subliniind astfel angajamentul nostru pentru inovare și dezvoltare în regiune.
Ieri, 11.04.2024, ne-am reunit în Șomcuta Mare pentru a treia oară în acest context, consolidând legăturile și schimbul de idei între comunitatea antreprenorială și instituțiile implicate.
Prezența activă și angajamentul antreprenorilor, confirmate și de acestă dată de participarea a 65 de antreprenori regionali, ne încurajează să continuăm eforturile noastre în promovarea dezvoltării economice și a inovației în regiune.
Consiliul Județean Maramureș a lansat licitația pentru proiectarea și execuția parcului de specializare inteligentă Șomcuta Mare, proiect în valoare totală de 24.348.618,85 lei ( fără TVA). Suprafața parcului de specializare inteligentă Șomcuta Mare va fi de circa 10 hectare.
Parcul de specializare inteligentă Șomcuta Mare este al doilea lansat în licitație din cele 7 parcuri de specializare inteligentă (Baia Sprie, Fărcașa, Șomcuta Mare, Mireșu Mare, Târgu Lăpuș, Bogdan Vodă și Giulești) ce urmează să fie construite de către Consiliul Județean, în parteneriat cu Parcuri Industriale Maramureș SA, în cadrul Programului Regional Nord Vest 2021-2027.
Evenimentul a fost organizat în Șomcuta Mare de către Consiliul Judeţean Maramureş, în parteneriat cu Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Parcuri Industriale Maramureș S.A., Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest și Camera de Comerț și Industrie Maramureș.
Mulțumim celor care ne-au găzduit, restaurant Popas "La Pădure" oferindu-ne o atmosferă prietenoasă și inspirațională pentru discuțiile noastre despre viitorul economic al regiunii.
De asemenea, vouă antreprenorilor care ați fost la alături de noi și de această dată, vă mulțumim!

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român