Evenimente

ANTREPRENOARE LA FEMININ, EDIȚIA I - 2024

 În cadrul evenimentului "Antreprenoare la Feminin" organizat de către Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, împreună cu BIZZ.CLUB Baia Mare și Bizz Creativ Hub, s-au adunat peste 100 de antreprenoare pentru a împărtăși poveștile și reușitele comunității femeilor din mediul de afaceri.

 

A fost o seară spectaculoasă, cu networking și socializare, la care doamnele au asistat la discursul unor femei reprezentative din mediul antreprenorial local și au avut parte atât de un moment artistic, cât și de o prezentare de modă și o tombolă cu premii.

Alături de noi au fost și reprezentante din Organizația Patronilor Sălaj și Camera de Comert si Industrie Maramures și le mulțumim pe această cale pentru susținerea și încrederea acordată.
Împreună am creat o atmosferă plină de inspirație și schimb de idei.
Mulțumim tuturor participanților și sponsorilor, pentru energia și dedicarea voastră, în special speakerilor care fac parte din familia AIM: Victoria Classestet- Flavia Onț, Evelyne Cusner, Madalina Ghenoiu și L’Atelier Dentaire - Daniela Friedl.
Ca de fiecare dată, Floraria Laura Baia Mare a fost alături de noi, trandafirii lor aducând o notă de eleganță și rafinament în atmosfera evenimentului nostru și bineînțeles, un zâmbet pe chipurile tuturor doamnelor prezente.
Cofetăria Prestige Cakes by Claudiu Pop ne-a încântat atât privirea, dar și papilele gustative cu delicatesele lor. Fiecare gustare a fost o explozie de savoare, iar candy bar-ul a adăugat o notă specială evenimentului nostru.
De asemenea, mulțumim designerului vestimentar Adelina Boie, care prin prezentarea sa de modă plină de eleganță și rafinament, ne-a încântat și inspirat cu fiecare detaliu al creațiilor sale.
Pentru momentul artistic care ne-a emoționat până la lacrimi, îi mulțumim membrei noastre, Madalina Ghenoiu.

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român