Evenimente

Business Forum Nord-Vest, ediția a III-a, Sălaj

În data de 16 februarie 2024, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a participat la Business Forum Nord-Vest, ediția a III-a, unul dintre cele mai importante evenimente de business care s-a desfășurat anul acesta la Sălaj. AIM a făcut parte din echipa de organizare, alături de Organizația Patronilor Sălaj, în colaborare cu Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor din Satu Mare, Uniunea Națională a Patronatului Român Regiunea Nord-Vest și Federația Patronilor Bihor sub înaltul patronaj al Uniunii Naționale a Patronatului Român, reunind participanți și parteneri din diverse sectoare economice și consolidând astfel colaborarea și schimbul de idei în cadrul Regiunii de Nord-Vest a României.
În cadrul forumului, antreprenorii au avut oportunitatea de a-și prezenta și promova activitățile antreprenoriale, dar și de a aduce în atenție preocupările și nevoile specifice mediului de afaceri.
Evenimentul are caracter rotativ, fiecare județ îndeplinind pe rând rolul de gazdă pentru întâlnirile antreprenorilor și managerilor din cele șase județe implicate – Bihor, Bistrița, Cluj, Satu Mare, Sălaj și Maramureș. Astfel, ediția precedentă a fost găzduită de Maramureș. Următoarea întâlnire va fi organizată în Cluj.
Mulțumim membrilor AIM Meditech SRL, Grup General ID, RoCredit IFN SA, Real info, Holisun, Sfara Tours Baia Mare, MRK, Rustic Construct, Vlarox - case de marcat, soluții software, aparatura fiscala,Victoria Classestet, pentru implicarea activă și sprijinul acordat în realizarea acestui eveniment atât de important pentru comunitatea de afaceri din regiune.

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român