Evenimente

Previous Next

Câțiva membri ai AIM s-au întâlnit cu o delegație oficială din China

Duminică, 11 septembrie 2022, câțiva membri ai AIM au participat la întâlnirea mediului de afaceri local cu delegația oficială a municipiul Ningo - China, destinată dezvoltării unor parteneriate și impulsionarea schimburilor comerciale dintre cele două părţi.

Întâlnirea a avut loc la sala Millenium Business Center, M1 și a fost organizată de Camera de Comerţ şi Industrie România-China - filiala Maramureş, la aceasta participând mai multe oficialități, printre care și primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Radu Trufan.

În cadrul întâlnirii s-a semnat un acord cadru de colaborare economico-administrativă între Municipiul Baia Mare și Biroul Comitetului de Organizare al China - CEEC Expo şi Târgului Internaţional de Bunuri de Consum din oraşul chinez Ningbo. Mai mult de atât, în anul 2023, judeţul Maramureş şi firmele din municipiul Baia Mare vor reprezenta România la târgul internaţional de bunuri din oraşul Ningbo, conform declarației primarului Cătălin Cherecheș.

„Dezvoltarea județului este unul dintre obiectivele pe care ni le dorim cu toții. Astfel de acțiuni au ca obiectiv principal deschiderea ușilor pentru oamenii de afaceri care doresc să investească în județul nostru.” a declarat Radu Trufan în cadrul întâlnirii.

Membrii AIM prezenți au discutat în mod direct cu membrii delegaţiei chineze, care și-au arătat interesul pentru importul de produse agro-alimentare din ţara noastră.

Prin stabilirea acestor relații economice, facem un pas important în dezvoltarea economică a județului Maramureșului și realizarea de exporturi către piața din China.

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român