Evenimente

Previous Next

La mulți ani, AIM!

În urmă cu 4 ani, la data de 15.05.2018, a fost înființată Asociația Întreprinzătorilor Maramureș la initiativa unora dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Maramureș, din dorința și necesitatea creării unei entități reprezentantive pentru mediul economic, care să contribuie la dezvoltarea economico-socială a județului, în plan local, regional, național și internațional.

Dacă la început, actul constitutiv al AIM a fost semnat de către 31 de membri fondatori, în prezent organizația a crescut, numărând 60 de companii care activează în peste 30 de domenii de activitate, dintre cele mai diverse, și care asigură peste 7000 de locuri de muncă în județul Maramureș.

Obiectivele prioritare ale AIM în beneficiul membrilor săi și al mediului de afaceri sunt asigurarea cantitativă și calitativă a resurselor umane necesare activităților economice, creșterea competitivității capitalului românesc în raport cu cel străin, precum și extinderea climatului de concurență loială.

În toți acești 4 ani, extrem de dificili din punct de vedere economic, ne-am străduit să dăm eficiență sloganului nostru „Dezvoltăm parteneriate” și, putem spune că, în mare parte, am reușit.

Membrii AIM au învățat să facă afaceri împreună, descoperind poate cel mai important lucru pentru mediul de afaceri maramureșean: că poți transforma un concurent în partener și că doar prin efort comun și sprijin reciproc, afacerile pot să progreseze. În același timp, AIM s-a poziționat ca un important partener de dialog al instituțiilor publice, condiție esențială pentru adoptarea de către decidenții administrativi a unor măsuri eficiente pentru mediul de afaceri.

Ne propunem ca în anii următori să ne consolidăm statutul de principal promotor al drepturilor și intereselor oamenilor de afaceri maramureșeni, contribuind activ la dezvoltarea economico-socială a județului.

La ceas aniversar, se cuvine să adresăm mulțumirile noastre celor care au avut inițiativa înființării asociației și care, datorită implicării voluntare și personale, au contribuit la dezvoltarea acesteia și la buna organizare internă, aceasta fiind la baza realizării celor mai multe proiecte și activități ale asociației.

Mulțumim tuturor membrilor pentru implicarea și susținerea neconditiționată! De asemenea, mulțumim pentru încrederea acordată noilor companii care ni s-au alăturat!

Cu aleasă prețuire,

Consiliul Director al AIM

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român