Evenimente

Previous Next

Adunarea Generală Ordinară AIM 2022

Joi, 28 aprilie 2022, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Asociației Întreprinzătorilor Maramureș, la care au participat membrii AIM pentru aprobarea situațiilor financiare anuale și discutarea obiectivelor stabilite de Consiliul Director.

Pe ordinea de zi a ședinței au fost mai multe subiecte de interes atât pentru asociație, cât și pentru susținerea dezvoltării economice a județului Maramureș.

După prezentarea și aprobarea situațiilor financiare aferente anului fiscal 2021, au fost trecute în revistă activitățile realizate în perioada ianuarie 2021 – martie 2022. Chiar dacă limitele impuse de situația pandemică au făcut din 2021 un an dificil pentru organizație, au fost totuși posibile realizarea a peste 20 de acțiuni semnificative pentru asociație și mediul de afaceri județean. Unul dintre proiectele de interes a asociației lansate în cursul anului trecut, care este în implementare: „Formare-Cooperare-Digitalizare: Măsuri pentru promovarea formării profesionale continue în regiunea Nord-Vest”, fiind co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, a făcut posibilă susținerea a 12 seminarii de informare a publicului țintă. Prin implementarea acestui proiect ne dorim să creștem nivelul de competențe profesionale a angajaților din Regiunea Nord-Vest, care implicit susține dezvoltarea economică a județului.

Un punct esențial pe ordinea de zi a fost discutarea obiectivelor stabilite de către Consiliul Director al AIM pentru anul 2022. În acest sens au fost luate în considerare atât acțiuni care să vizeze dezvoltarea parteneriatelor între membrii asociației, cât și cooperarea acestora pentru realizarea unor proiecte care să vizeze:

  • atragerea fondurilor nerambursabile pentru sprijinirea scopului asociației;
  • participarea activă a membrilor la calificarea și recalificarea forței de muncă;
  • facilitarea accesării unor programe și proiecte ce vizează digitalizarea mediului de afaceri județean;
  • informarea mediului de afaceri în ceea ce privește liniile de finanțare ce urmează a fi lansate;
  • premierea excelenței pentru a încuraja performanța în orice domeniu – ceea ce determină, inclusiv, progresul mediului de afaceri.

În partea a doua a evenimentului a avut loc o cină festivă, în care reprezentanții companiilor membre AIM au avut parte de socializare într-o atmosferă relaxată, facilitată de prestația invitatului special al serii: formația „Ad Libitum”.

Mulțumim tuturor membrilor care au participat la eveniment, precum și celor care au contribuit la organizarea acestuia.

Consiliul Director al AIM

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român