Evenimente

AIM - membru fondator al Organizației de Management al Destinației Maramureș

Prin hotărârea Consiliului Județean Maramureș adoptată în ședința ordinară din data de 31.01.2022,  a fost aprobată înființarea ”Organizației de Management al Destinației Județene Maramureș" -  persoană juridică de utilitate publică, non-profit și apolitică, creată în scopul dezvoltării și promovării turismului în Maramureș, prin activități și acțiuni care să crească impactul acestui sector important al economiei județului nostru.

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș are statutul de membru fondator al acestei organizații, alături de Consiliul Județean Maramureș, Turist Șuior S.R.L. și Saorsa Turism S.R.L.

Calitatea de membru asociat al Organizației de Management al Destinației poate fi dobândită de asociații profesionale și operatori de turism, precum și orice persoană fizică cu activitate relevantă în domeniu sau persoană juridică implicată în activitatea turistică sau domenii conexe, urmând ca numărul membrilor să fie extins prin atragerea companiilor și organizațiilor neguvernamentale active în domeniul turismului, din toate zonele istorice ale județului.

În acest fel, printr-o strânsă colaborare dintre instituțiile publice și principalii actori din domeniul HoReCa, se va crea o strategie coerentă pentru dezvoltarea sustenabilă a turismului maramureșean, care va avea în vedere punerea în valoare a numeroaselor resurse turistice pe care Maramureșul le poate oferi și crearea sau dezvoltarea de noi produse turistice care să poată fi atractive pe toată perioada anului, astfel încât să ne treacă pragul un număr cât mai mare de turiști.

Consiliul Director al AIM

Sursa foto: www.visitmaramures.ro 

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român