Evenimente

AIM se împlică în constituirea unei comisii consultative la nivelul administrației județene

Marți, 19.01.2021 a avut loc întâlnirea dintre reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român și președintele Consiliului Județean Maramureș, domnul Ionel Bogdan.


Asociația noastră a fost reprezentată de către Diana Iluț și Sorin Orzac, membri ai Consiliului Director. La întâlnirea organizată în mediul online au luat parte și alți membri ai Uniunii Naționale a Patronatului Român.

S-au discutat aspecte importante legate de dezvoltarea mediului antreprenorial la nivelul județului, punându-se accentul pe tema înființării unei comisii consultative în care să se regăsească reprezentanți ai mediului de afaceri și ai societății civile din Maramureș.

Domnul Ionel Bogdan s-a arătat interesat de formarea acestei comisii consultative la nivelul județului, pentru a putea cuprinde în factorul decizional și opiniile patronatelor. Sperăm că se vor face demersuri pentru ca această comisie să devină funcțională cât mai curând, colegii noștri arătând că experiența antreprenorială se poate alătura celei administrative în scopul dezvoltării economice a județului Maramureș.

Au mai fost purtate discuții și legat de parcurile industriale, științifice și tehnologice care urmează să fie dezvoltate în Maramureș.

Colega noastră Diana Iluț a adus în discuție și importanța dezvoltării infrastructurii aeriene a județului nostru. Președintele Ionel Bogdan a precizat că se dorește, împreună cu operatori economici din domeniu, deschiderea unor rute externe, dar că evoluția pandemiei și efectele ei nu pot fi neglijate în realizarea acestor obiective.

Toți participanții au agreat că o bună dezvoltare a județului nostru va reflecta mereu colaborarea eficientă dintre mediul privat și administrația publică în sfera economico-socială, care poate oferi potențialilor investitori premizele unor realizări profitabile.

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2022 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român