Evenimente

AIM în competiție la nivel european!

Cu acțiunea sa de mare succes ”Ajutăm Îngerii Medici”, prin care AIM a donat peste 300.000 de lei în echipamente medicale antiCOVID19 în primul semestru al 2020, organizația noastră este în competiția pentru acordarea de granturi-premiu de către Comitetul Economic și Social European (CESE), prin apelul de proiecte EESC Civil Solidarity Prize (Premiul pentru solidaritate civilă).

În cadrul acestei competiții, vor fi premiate până la 29 de inițiative de solidaritate întreprinse în UE și în Regatul Unit, care luptă împotriva pandemiei de COVID-19 și atenuează consecințele devastatoare ale acesteia.
Cu acest premiu, CESE urmărește să crească vizibilitatea acestor inițiative, gradul de conștientizare cu privire la impactul lor, aducând un omagiu tuturor celor care au luptat împotriva coronavirusului, dând dovadă de curaj, angajament, solidaritate și un simț incredibil al responsabilității.

Mai multe detalii despre competiție se pot obține accesând comunicatul de presă emis de CESE: https://www.eesc.europa.eu/ro/news-media/press-releases/se-pot-depune-candidaturile-pentru-premiul-cese-pentru-solidaritate-civila-dedicat-luptei-impotriva-coronavirusului.

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român