Evenimente

Comisia mixtă de lucru UNPR – Universitatea din Craiova a avut prima ședință online

Vineri, 18 septembrie a avut loc prima ședință online în cadrul comisiei mixte de lucru, formată din Univesitatea din Craiova și Uniunea Națională a Patronatului Român.

În cadrul ședinței, Universitatea Craiova a fost reprezentată de către prorectorul Dan Sălișteanu și directorul departamentului de cercetare Dana Giungi iar din partea U.N.P.R. a participat președintele Ioan Lucian și vicepreședintele Florin Balint.
Invitat special a fost la fel ca și la celelalte două întruniri de joi ale comisiilor mixte de lucru UB-UNPR și UPT-UNPR, fondatorul EON Reality, Dan Lejerskar, care în intervențiile sale a făcut o prezentare a platformei XR, ce utilizează realitatea augmentată.
Fiind prima întâlnire de lucru și urmând ordinea de zi stabilită, membrii celor două comisii au conturat un regulament de funcționare a comisiei, un calendar cu activități pentru perioada următoare și câteva propuneri pentru proiecte pe fonduri nerambursabile, mai ales în zona de cercetare-inovare.
În cadrul întalnirii, membrii comisiei au conturat un regulament de funcționare a comisiei, un calendar la activitaților și propuneri pentru proiecte pe fonduri nerambursabile.

Ioan Lucian,
Președinte U.N.P.R.

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2023 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român