Evenimente

Campania Ajutăm Îngerii Medici: Donează 2 euro pentru medicii din Maramureș

Având în vedere rapiditatea cu care se răspândește Sars-CoV-2 și ținând cont de eforturile supraomenești pe care le fac cei din sistemul medical, este momentul să fim solidari.

Prin urmare, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a inițiat campania de strângere de fonduri „Ajutăm Îngerii Medici” pentru identificarea și achiziționarea de echipamente și bunuri cu destinație medicală, necesare pentru activitatea de combatere a pandemiei COVID-19 în Maramureș.

Pe baza informațiilor oficiale obținute de AIM de la unitățile medicale din Maramureș, s-a întocmit o listă de echipamente și bunuri cu destinație medicală necesare. Lista este actualizată periodic, pentru a avea o situație reală a necesarului din județ. Lista completă a materialelor necesare spitalelor maramureșene poate fi consultată mai jos:

necesar spitale 2

Sumele strânse vor fi utilizate integral pentru achiziționarea echipamentelor și bunurilor medicale, vitale pentru întregul personal medical care intră în contact cu pacienții infectați. Acestea vor fi puse la dispoziția spitalelor, precum și medicilor de familie din județ.

Trimite MM prin SMS la numărul 8837 și vei contribui la achiziționarea de echipamente medicale pentru spitalele din Maramureș care luptă împotriva Coronavirusului.

Fii membru de onoare al Asociației Îngerilor Maramureș!


Companiile sau persoanele fizice care vor să se alăture cauzei noastre pot dona orice sumă în contul bancar nr. RO70BTRLRONCRT0445516002 deschis la Banca Transilvania – Sucursala Maramureș, beneficiar Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, cod fiscal 39450388.

Suma alocată cauzei este de 2 Euro.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2022 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român