Evenimente

Previous Next

AIM Business Cocktail - un pas către cunoaștere, consolidare și performanță

Pentru prima dată de la înființare, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a organizat joi, 7 noiembrie 2019, „AIM business cocktail”, un eveniment dedicat membrilor AIM și partenerilor de afaceri ai acestora, pentru a facilita dialogul antreprenorial într-un cadru relaxat și mai puțin formal.

Antreprenorii prezenți au fost încântați de oportunitatea de a socializa „într-o atmosferă de prietenie, alături de prietenii noștri de afaceri ... o inițiativă extraordinară ... aceasta poate fi un liant. Oamenii s-au simțit extraordinar 100%, iar modestia cred că dă cele mai bune rezultate”. (Cornel Cușner – reprezentant al Rustic SRL)

A fost „o seară mult așteptată, o seară în care toți membrii AIM am socializat, ne-am cunoscut, am povestit, cu unii am depănat amintiri, cu alții am înaintat discuții și viitoare proiecte”. (Luminița Mureșan-  reprezentant al Elsyline SRL)

Această inițiativă „ne coagulează într-o formulă inteligentă, și cred că ar trebui luată ca exemplu de mai multe firme, care trebuie să înțeleagă că legăturile personale dintre antreprenori contribuie foarte mult la succesul afacerilor”. (Marcel Zoicaș – reprezentat al Construrom SA)

Ideea necesității dezvoltării relațiilor personale dintre antreprenori a fost subliniată și de către alți oameni de afaceri prezenți la eveniment:

„Sunt foarte importante asemenea întâlniri în cadrul mediului de afaceri regional. Este esențial să colaborăm unii cu alții, să fim o voce comună, iar în acest fel ne putem ajuta, pentru a reuși să ne dezvoltăm împreună.” (Nicolae Onțiu – reprezentant al One-IT SRL)

„La astfel de evenimente cred că este bine să fim mult mai apropiați, să discutăm despre noi... iar împărtășind unul altuia idei de afaceri, cu siguranță vom deveni mult mai buni cu toții.” (Sorin Orzac – reprezentant al North Exclusive SRL)

Totodată, a fost accentuată dorința ca mediul antreprenorial să devină mult mai implicat și mai deschis spre parteneriate: „Mi-as dori ca oamenii să fie mai activi, adică să se implice și să-și aducă aportul, pentru ca noi toți să devenim mai puternici, și să avem proiecte comune, care să definească obiectivele noastre”. (Leșe Flaviu – reprezentant al ROCredit IFN SA)

Invitații AIM au apreciat, de asemenea, ca fiind binevenită această acțiune pentru construirea unei platforme de legătură între toți antreprenorii din regiune: „Sunt încântat de acest eveniment. Este o oportunitate foarte mare pentru întreprinzătorii din Maramureș, pentru că am văzut modelul Italiei, unde aceste întâlniri mai puțin formale ale antreprenorilor, au dus la crearea unor districte industriale, de unde antreprenorii au ajuns să fie numărul 1 mondial în anumite sectoare ale industriei”. (Cristian Costin – antreprenor invitat)

Succesul acestui cocktail a fost confirmat chiar de cei cărora le-a fost dedicat. „A fost un eveniment foarte reușit, o seară foarte frumoasă, în care ne-am cunoscut  sau ne-am recunoscut o parte dintre noi. Este un pas în plus în consolidarea mediului de afaceri din zonă”. (Diana Iluț – reprezentant al Sfara Tours Baia Mare SRL)

În încheiere, Ovidiu Goga, reprezentant al Sov Consulting SRL, a sintetizat o seară de succes, ce a pus bazele edificării unui mediu favorabil pentru realizarea unor proiecte comune de către oamenii de afaceri din regiune: „Pentru seara de cocktail AIM, prima din istoria acestei organizații foarte tinere de altfel, este important să-i felicităm pe toți cei implicați, în special membrii Consiliului Director, dar și pe toți membrii asociației, care sunt mereu alături de noi. Este de remarcat numărul mare de invitați care au dat curs acestei oportunități și dintre care, foarte mulți au aderat la ideea noastră și au declarat că vor face demersuri pentru a deveni membri ai asociației. Cu acest prilej, lansăm invitația de a ni se alătura, tuturor societăților comerciale, care au prestanță și au un cuvânt de spus în domeniul privat și chiar public, în Maramureș. Astfel de manifestări ajută la cunoașterea noastră, la comunicarea între membri, în contextul unei atmosfere relaxate, o experiență pe care o vom repeta cu siguranță.”

Atmosfera evenimentului a fost desavârșită de două momente artistice deosebite, susținute de grupul vocal de pop-opera Dimma’s și de îndrăgita solistă Paula Seling, aceasta oferind un recital de excepție membrilor AIM și invitaților acestora.

Copyright © 2020 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român