Evenimente

În vizită la târgul de afaceri Expo Real, München

În perioada 7-9 octombrie 2019, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, prin reprezentanții a două companii membre, a vizitat Târgul Internațional pentru Investiții și Proiecte Imobiliare Expo Real, de la München.

 Cel mai important eveniment european de business din sectorul internațional imobiliar și de investiții, adună anual în jur de 20.000 – 25.000 de specialiști, expozanți, vizitatori și potențiali investitori, din domeniile: arhitectură, investiții imobiliare, finanțare, comerț, educație, instruire și logistică.

 În scopul misiunii de prospectare investițională a AIM, delegația AIM a participat la conferințe dedicate oportunităților de investiții logistice și a discutat cu reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) referitor la eficiența evenimentului pentru AIM, experiența expozanților din România, abordări de viitor și posibile costuri de participare. Mai mult, s-au obținut informații și contacte valoroase, pentru inițierea unor discuții de afaceri, în vederea atragerii de investiții străine în Maramureș.

Târgul prezintă multe oportunități de afaceri, încrederea investitorilor acestora putând fi obținută prin seriozitate, prezentări profesioniste, organizare bună și prin abordarea sinceră și realistă a planurilor investiționale.

În acest context, pentru maximizarea avantajelor și oportunităților oferite, s-a conturat necesitatea participării succesive timp de 2-4 ediții a AIM, începând cu anul 2020 sau 2021, în parteneriat cu unitățile administrativ-teritoriale și universitățile, la Târgul Expo Real, acesta constituind o adevărată platformă de cunoaștere și dialog direct cu potențialii investitori și dezvoltatori interesați de zona Europei Centrale și de Est.

Consiliul Director al AIM

Copyright © 2020 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român