Evenimente

AIM pentru o economie curată

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș susține un climat de competitivitate economică onest, pentru dezvoltarea unei piețe puternice, în care să primeze etica antreprenorială. Cu acest prilej, anunțăm toate părțile implicate în bunul mers al economiei și comerțului din județ, că am parcurs etapa 1 din activitatea planificată, conform adresei atașate, etapă pe care o vom relua anual.

Dintre instituțiile publice implicate în reglementarea sau verificarea îndeplinirii condițiilor legale de desfășurare a activităților economice, cărora le-am transmis adresa atașată, menționăm:

  1. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Maramureș.
  2. Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.
  3. Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș.
  4. Inspectoratul de Jandarmi Județean „Pintea Viteazu” Maramureș.
  5. Direcția Județeană pentru Accize și Operațiuni Vamale Maramureș.
  6. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.
  7. Inspectoratul Județean în Construcții Maramureș.
  8. Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Maramureș.
  9. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului – Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Maramureș.
  10. Toate primăriile județului.

În urma campaniei de informare a instituțiilor publice, urmează în perioada octombrie-noiembrie, parcurgerea celei de-a doua etape, campania de informare a agenților economici din Maramureș, prin intermediul mass-media și social media.

Mulțumim părților implicate pentru deschiderea în colaborarea cu AIM și în luarea de măsuri eficiente pentru desfășurarea activității economice în condiții de legalitate.

Consiliul Director al AIM

Copyright © 2020 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român