Evenimente

Previous Next

O zi marcată de două evenimente importante

Vineri, 20 septembrie 2019, a fost o zi importantă pentru AIM, având loc două evenimente, ce facilitează demararea și continuarea unor proiecte esențiale pentru AIM și Maramureș: Adunarea Generală Extraordinară a AIM și Găzduirea Colegiului Director al UNPR.

 În cadrul Adunării Generale Extraordinare s-au definitivat aspecte esențiale pentru organizarea și activitatea AIM. Astfel, s-au aprobat modificări referitoare la organizarea Adunării Generale şi a Consiliului Director al AIM, modificări ce au rolul de a simplifica şi eficientiza activitatea organizaţiei, dar şi de a asigura continuitatea proiectelor iniţiate de AIM.

De asemenea, AIM a găzduit în calitate de vicepreședinte al organizației, Colegiul Național Director al UNPR (Uniunea Națională a Patronatului Român), o ocazie unică în care membrii Colegiului Național Director al UNPR, veniți din toate colțurile țării, au avut oportunitatea de a interacționa cu mediul de afaceri din regiune (membrii AIM) și de a-și întări relațiile profesionale.

În cadrul întâlnirii s-au stabilit planurile de acţiune pentru implementarea a două proiecte importante ale UNPR: Uniunea Națională a Patronatului Român sprijină competențele şi BIGDATA 4RIVERS. Totodată, s-a stabilit calendarul de activităţi în perioada septembrie – decembrie 2019. 

Cele două foruri au avut un invitat special, reprezentantul Asociației Economice Germano-Române pentru regiunea de Nord Vest (DRW), care a lansat câteva propuneri de proiecte şi parteneriate promiţătoare pentru mediul de afaceri din Nord-Vestul ţării.

Mulțumim membrilor AIM, invitaților și Colegiului Național Director al UNPR pentru participare şi implicare!

 

Consiliul Director al AIM

Copyright © 2020 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român