Evenimente

AIM participă la Planul de Dezvoltare al Regiunii Nord-Vest

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș este partener oficial al autorităților publice județene din Maramureș în demersul comun pentru optimizarea alocărilor financiare în vederea realizării investițiilor publice și a sprijinirii mediului economico-social al zonei pentru perioada următoare de programare financiară europeană: 2021 – 2027.

Procesul de planificare strategică realizat la nivelul Grupului de Lucru Sub-Regional (GLSR) acoperă structuri multidisciplinare, formate din persoane competente, care au expertiză în sectorul lor de activitate.

Pentru optimizarea alocărilor financiare către investițiile publice și pentru sprijinirea mediului economico-social al Maramureșului, AIM dorește, prin implicarea și participarea sa la Grupul de Lucru Sub-Regional, să promoveze diferite proiecte la nivel regional, în sprijinul dezvoltării județului pe toate planurile.

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a transmis nominalizarea reprezentantului organizației, ce va participa în cadrul Grupului de Lucru Sub-Regional. Informații suplimentare în acest sens, găsiți aici.

Consiliul director al AIM

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2022 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român