Evenimente

AIM se implică în programele de cooperare transfrontalieră

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) susține cooperarea facilă a Maramureșului cu statele învecinate și oportunitatea dezvoltării județului în acest context. Astfel, AIM a inițiat dialoguri de colaborare cu autoritățile de management ale programelor de finanțare nerambursabilă transfrontalieră.

Prin intermediul acestor colaborări, membrii AIM și organizațiile publice zonale (autorități, instituții publice) au posibilitatea de a avea acces la informații despre finanțări nerambursabile în această direcție și chiar posibilitatea de a executa lucrări, furniza bunuri sau presta servicii pe perioada de implementare a proiectelor finanțate în cadrul acestor programe.

Pentru participarea la grupurile consultative în scopul construirii următoarelor programe în perioada 2021-2027, AIM a inițiat un dialog pentru o viitoare colaborare cu autoritățile de management ale programelor România-Ucraina și Interreg V-A România-Ungaria. Mai mult, deja a semnat un acord de colaborare cu actuala autoritate de management în cadrul Programului Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020, finanțat de Uniunea Europeană și manageriat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș este deschisă să colaboreze cu fiecare parte implicată în aceste programe de cooperare transfrontalieră, pentru a iniția activități comune și a contribui cu idei și soluții eficiente pentru o dezvoltare sustenabilă a Maramureșului.

Consiliul director al AIM

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român