Evenimente

Previous Next

Întâlnire cu reprezentanții unei companii specializate din India, care oferă forță de muncă străină

Membrii Asociației Întreprinzătorilor Maramureș au participat în data de 13 iunie 2019 la o întâlnire cu Takt Construction LTD, societate comercială britanică, certificată atât în Europa cât și în Orientul Mijlociu pentru realizarea trainingului și a transferului de forță de muncă din India în Europa. Reprezentanții companiei și-au prezentat oferta, ocazie prielnică de a dialoga direct cu reprezentanții membrilor AIM interesați de această oportunitate.

 Membrii AIM prezenți au fost deschiși în fața soluțiilor prezentate pentru identificarea oportunităților, îmbunătățirea performanței forței de lucru, fapt ce poate duce la optimizarea resurselor și maximizarea profitului pe termen lung, precum și la beneficii financiare sustenabile.

Una dintre soluțiile propuse de compania invitată este aceea de a facilita forță de muncă străină pentru o parte din locurile de muncă vacante din companiile membre ale AIM. În urma acestei întâlniri se vor pune bazele unei colaborări profesionale cu această companie, pentru eficientizarea dinamicii pieței forței de muncă și dezvoltarea companiilor membre ale AIM la standarde internaționale. Astfel, începând din toamna anului 2019, companiilor membre li se vor furniza câteva sute de angajați străini, urmând ca în viitor numărul acestora să crească. Angajaților li se va facilita integrarea în mediul profesional, pentru a se putea adapta în cele mai bune condiții. Mai mult, asociația asigură că acești noi angajați se vor încadra în contingentul anual de număr de angajați străini admiși de lege.

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș susține maximizarea performanței capitalului uman și încurajează soluțiile de asigurare eficientă a resurselor umane, în acord cu necesitățile pieței.


Consiliul Director al AIM

Copyright © 2020 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român