Evenimente

Asociația Întreprinzărorilor Maramureș (AIM) implicată în coordonarea activității Uniunii Naționale a Patronatului Român

În 6 aprilie 2019, a avut loc la Brașov ședința Colegiului Național Director (CND) al Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR) la care AIM a participat în calitatea (recentă) de vicepreședinte al organizației patronale naționale.

Deciziile luate în cadrul ședinței au avut scopul de a facilita buna funcționare a Uniunii, de a întări relațiile dintre membri și de a dezvolta proiecte benefice pentru patronatul din România.
La această întâlnire, AIM a susținut actualizarea și orientarea spre subiectele economiei viitorului a calendarului de activități al structurii patronale naționale, precum și implicarea mai accentuată a societăților comerciale membre din toate zonele țării în viața asociativă. Tototdată, AIM a făcut propuneri pentru eficientizarea organizării interne și controlul intern mai strict al gestionării patrimoniului și fluxurilor financiar-contabile.


Membrii conducerii Uniunii Naționale a Patronatului Român au planuri ambițioase și, în ciuda diferențelor de opinii (care s-au manifestat constructiv chiar și cu acest prilej), asigură resursele necesare (în special de voință și viziune) pentru ca Uniunea să aibă o participare benefică în dinamica societății românești.
Considerăm vitală întărirea încrederii și relațiilor (inclusiv comerciale) între membrii Uniunii Naționale a Patronatului Român și apreciem că se cuvin mulțumiri reprezentanților companiilor care au participat la această întrunire a Colegiului Național Director pentru modul în care au abordat temele de pe ordinea de zi și pentru deciziile luate.

Consiliul director al Asociației Întreprinzătorilor Maramureș

 

Copyright © 2021 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român