Evenimente

Previous Next

AIM participă la Zilele Carierei

În perioada 08 – 12 Aprilie, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a participat la ”Zilele Carierei”, eveniment organizat de UNIVERSITATEA TEHNICA DIN CLUJ – NAPOCA, CENTRUL UNIVERSITAR NORD DIN BAIA MARE, pentru a veni în sprijinul studenților aflați în căutarea unui loc de muncă.

Reprezentanții companiilor membre AIM au oferit studenților băimăreni informare și consiliere cu privire la oportunitățile de dezvoltare profesională în domenii precum IT, turism, calculatoare, inginerie și consultanță pentru accesarea fondurilor europene sau înființării de start-up-uri.

În ultima zi a evenimentului, în cadrul unei prelegeri susținute de stafful AIM, studenții interesați au avut posibilitatea descoperirii avantajelor debutului profesional ca angajați ai unei organizații care militează pentru promovarea și dezvoltarea județului, precum și ca voluntari în cadrul proiectelor implementate de asociația noastră.

Ofertele prezentate de membrii AIM s-au bucurat de succes în rândul participanților la ”Zilele Carierei”. Standurile pregătite în acest sens au fost vizitate de un număr important de studenți care și-au manifestat un real interes pentru o colaborare în perspectivă.

Consiliul director al AIM

Copyright © 2020 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român