Evenimente

Previous Next

Discuții cu conducerea CEC Bank

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) salută inițiativa CEC Bank de dialog nemijlocit la nivel de top management cu companiile private maramureșene.


La întâlnirea de astăzi, 17.04.2019, de la Baia Mare, cu directorul general CEC Bank Laurențiu Gabriel Mitrache (însoțit și de alți directori de departamente din „centrala” băncii), s-au purtat discuții pe marginea produselor și serviciilor CEC Bank destinate IMM-urilor și UAT-urilor în două sesiuni (din care una exclusiv cu companii membre AIM), angajamentul reciproc conturat fiind că CEC Bank responsabilizează la maxim reprezentanțele sale teritoriale pentru relații cât mai personalizate și decizii rapide, iar antreprenorii propun proiecte mature și realiste pentru creditare.

Pentru parteneriatul informal constituit ad-hoc între AIM și CEC Bank (neexclusiv, celelalte instituții financiar-bancare numărându-se, de asemenea, printre colaboratorii societăților comerciale membre AIM), merită aprecieri și ceilalți doi parteneri ai evenimentului de astăzi: Consiliul Județean Maramureș -- inițiator alături de CEC Bank, și Camera de Comerț și Industrie Maramureș -- gazda evenimentului.

Detalii de competitivitate rezultate din discuțiile cu reprezentanții CEC Bank de astăzi vor primi membrii AIM pe circuitul comunicațional intern.

Așteptăm și alte companii private maramureșene în AIM, pentru a fi parte la beneficiile de membru AIM și pentru a consolida demersurile organizației.

Consiliul Director AIM

Copyright © 2020 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român