Evenimente

Previous Next

Adunarea Generală ordinară anuală - 2019 - a Asociației Întreprinzătorilor Maramureș

Adunarea Generală ordinară anuală pentru anul 2019 a Asociației Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a avut loc Miercuri, 3 aprilie 2019, în Baia Mare.
Cu acest prilej, reprezentanții companiilor membre AIM au discutat subiecte referitoare la organizarea funcțională și la activitățile organizației, astfel încât să fie urmărit cât mai bine obiectivul general: AIM să contribuie la dezvoltarea județului Maramureș.

Una dintre concluzii a fost că dialogul cu ceilalți parteneri sociali (companii profitabile, asociații non-profit, instituții publice, persoane fizice) reprezintă o prioritate și va fi intensificat și diversificat.

În cadrul evenimentului au avut loc prezentări și expuneri ale invitaților noștri (cu care s-a intrat și în dialog), astfel:

  • - Doamna Ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a expus tema „Mecanismele guvernamentale și inițiativele mediului de afaceri”.
  • - Doamna Director al Liceului Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” din Baia Mare, Mărieș-Leș Gabriela Ana-Maria, a prezentat oportunități de formare profesională în cadrul Liceului Tehnologic UCECOM pentru angajați sau viitori angajați ai companiilor membre AIM.
  • - Domnul Lupuț Sebastian (primul membru al comitetului de inițiativă pentru înființarea AIM și ex-prefect al județului Maramureș) a expus tema „Cum mi-am imaginat AIM”.

În partea a doua a evenimentului a avut loc o cină festivă, în care reprezentanții companiilor membre AIM și invitații au avut parte de socializare într-o atmosferă relaxată.
Mulțumim tuturor participanților la eveniment, precum și celor care au contribuit la organizarea acestuia.

Consiliul director al AIM

Copyright © 2018 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român