Despre noi

Membrii  Asociației Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) sunt și pot fi doar societăți comerciale cu sediul social în județul Maramureș și cu o bună reputație comercială. (Modul de dobândire a calității de membru este detaliat la secțiunea MEMBRI.)

AIM este, mai întâi de toate, un scop în sine: demonstrația că afacerile românești pot colabora; în masă chiar. (Este relevant în acest sens că, în AIM, sunt multe firme concurente reciproc; și totuși dialogul constructiv primează.) Acest obiectiv, odată atins, se generează un factor de progres economic: încrederea între partenerii de afaceri. Iar, de aici, nu mai este decât un pas până la transformarea fostului concurent în colaborator și a fostului necunoscut în client sau furnizor. Noi incercăm să susținem și chiar să multiplicăm capra vecinului, carevasăzică.

În baza unui program de activități multianual, AIM se implică în planurile: economic, educațional, cultural, social ale zonei noastre și nu numai.

Considerăm autoritățile și instituțiile publice drept parteneri indispensabili.

De asemenea, preocupări prioritare ale noastre în beneficiul membrilor AIM și al mediului de afaceri sunt asigurarea cantitativă și calitativă a resurselor umane necesare activităților economice, creșterea competitivității capitalului românesc în raport cu cel străin, precum și extinderea climatului de concurență loială.

AIM este și membru, cu statut de vicepreședinte, în cadrul Uniunii Naționale a Patronatului Român organizație patronală națională reprezentativă și efervescentă prin intermediul căreia promovăm și beneficiem de inițiative, informații și networking la nivel național și internațional.

Statutul AIM (fondată de 31 de companii, înscrisă în Registrul Special de Asociații și Fundații cu numărul 25/29.05.2018) poate fi consultat aici.

Contact

Adresa de corespondență: str. Industriei nr. 6, Baia Mare, jud. Maramureș Sediul social: b-dul București nr. 124, Baia Mare, jud. Maramureș Tel: +40 747 078 269
Copyright © 2018 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român