Evenimente

Previous Next

Ajutam Ingerii Medici – livrarea cu succes a două izolete către ISU Maramureș

Campania „Ajutam Ingerii Medici”, dă primele rezultate. Mulțumită fondurilor strânse în cadrul campaniei, AIM a achiziționat și livrat două sisteme de izolare și transport al persoanelor contaminate cu agenți biologici (izolete), către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.

Acest echipament este extrem de util și necesar pentru izolarea temporară și transportul în siguranță al persoanelor suspecte sau confirmate a fi infectate cu Sars-Cov-2, fiind dotat și cu un sistem de filtro-ventilație cu presiune negativă.

Pe lângă aceste izolete, deja s-au achiziționat și livrat produse de primă necesitate (dezinfectanți, viziere, kituri de testare pentru aparatul Real Time PCR) pentru unitățile spitalicești din județ, astfel încât medicii maramureșeni să își poată desfășura activitatea în condiții de siguranță, iar în spitale să existe echipamente medicale pentru identificarea și recuperarea pacienților infectați cu Sars-Cov-2.

Mulțumim ISU Maramureș pentru deschidere și pentru curajul de care dați dovadă în fiecare zi, alături de întregul personal medical și auziliar, în activitatea de combatere a pandemiei de coronavirus în Maramureș.

Campania Ajutam Ingerii Medici continuă!

Puteți să vă alăturați și dumneavoastră acestui demers și să dați o mână de ajutor, donând 2 euro printr-un SMS la numărul 8837, cu textul „MM”.

Copyright © 2020 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român