Cariere

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) are o structură de personal dinamică formată atât din angajați, cât și din voluntari.

Voluntari AIM pot fi persoanele cu vârsta minimă de 18 ani, energice și agreabile, care au disponibilitate de timp pentru activități neremunerate.

Voluntarii acceptați în colaborarea cu AIM au oportunitatea de a activa part-time sau project-based, într-un schimb echitabil din care, în contrapartidă pentru prestația lor, vor dobândi:

  • Experiență în muncă (domeniile fiind un mix între cele de management, marketing, juridic, economic, comunicare și relații publice).
  • Acces la nivel relațional înalt (membrii AIM sunt companii de vârf ale județului Maramureș și, atât acestea, cât și AIM interacționează cu patronatul și conducerea executivă a altor asemenea companii și asociații, precum și cu reprezentanții conducerii autorităților și instituțiilor publice la nivel local, zonal, regional, național și chiar internațional).
  • Informații privilegiate despre mediul economic, întreprinderi și antreprenori, precum și un set de principii și metode de lucru ce se transpun în abilități și competențe profesionale extrem de valoroase.

De asemenea, voluntarul acceptat de AIM, dacă dovedește profesionalism, pasiune și determinare în activitățile sale, are șanse mari de a obține un job la una sau mai multe companii membre a asociației.

Dacă cele menționate mai sus v-au captat interesul și sunteți deschiși către o colaborare cu AIM, așteptăm cu interes CV-ul însoțit de o scrisoare de intenție în care să menționați postul urmărit (angajat sau voluntar) și de recomandări (dacă există) la adresa office@patronatmm.ro.

Contact

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș Tel: +40 747 078 269
Copyright © 2018 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român