Image

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a inițiat campania de strângere de fonduri „Ajutăm Îngerii Medici” pentru identificarea și achiziționarea de echipamente și bunuri cu destinație medicală, necesare pentru activitatea de combatere a pandemiei COVID-19 în Maramureș.

Oameni de bună credință și întreprinzători din Maramureș au donat pentru ca medicii maramureșeni să își poată desfășura activitatea în condiții de siguranță, iar în spitale să existe echipamente medicale pentru recuperarea pacienților infectați cu Sars-Cov-2 și prevenirea infectării personalului medical.

Iată și rezultatele campaniei:

Mulțumim tuturor donatorilor! #ImpreunaReusim

Campania continuă!

Fii membru de onoare al Asociației Îngerilor Maramureș!

Trimite MM prin SMS la numărul 8837

și vei contribui la achiziționarea de echipamente medicale pentru spitalele din Maramureș care luptă împotriva Coronavirusului.

Companiile sau persoanele fizice care vor să se alăture cauzei noastre pot dona orice sumă în contul bancar nr. RO70BTRLRONCRT0445516002 deschis la Banca Transilvania – Sucursala Maramureș, beneficiar Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, cod fiscal 39450388.

Suma alocată cauzei este de 2 Euro.


Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

 

Copyright © 2020 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român