Cariere

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) are o structură de personal dinamică, ce a fost inițiată prin angajarea managerului asociației.

Pentru anii 2018 și 2019, AIM intenționează realizarea de colaborări quasiexclusiv cu voluntari care doresc să activeze part-time sau project based într-un schimb echitabil din care, în contrapartidă pentru prestația fiecărui voluntar, acesta va primi:

  • Experiență în muncă (domeniile fiind un mix între cele de management, marketing, juridic, economic, comunicare și relații publice).

  • Acces la nivel relațional deosebit de înalt (membrii AIM sunt companii de vârf ale județului Maramureș și, atât acestea, cât și AIM interacționează cu patronatul și conducerea executivă a altor asemenea companii și asociații, precum și cu reprezentanții conducerii autorităților și instituțiilor publice la nivel local, zonal, regional, național și chiar internațional).

  • Informații privilegiate despe mediul economic, întreprinderi și antreprenori, precum și un set de principii și metode de lucru ce se transpun în abilități și competențe profesionale extrem de valoroase.

Desigur că nu orice candidat la postura de voluntar în cadrul AIM va fi acceptat.

Este greu de presupus astfel că, după luni de activitate la AIM, dacă dorește, voluntarul nu va obține un job cel puțin mulțumitor (oferit poate chiar de un membru AIM, de ce nu?!).

Rugăm persoanele interesate de astfel de colaborări cu AIM să transmită CV însoțit de scrisoare de intenție și de recomandări (dacă există) la manager@sovconsulting.ro.

Pot fi acceptați și studenți sau pensionari ”verzi”, bineînțeles.

Contact

Adresa de corespondență: str. Industriei nr. 6, Baia Mare, jud. Maramureș Sediul social: b-dul București nr. 124, Baia Mare, jud. Maramureș Tel: +40 747 078 269
Copyright © 2018 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român